Om oss


Vi utfører alt av oppgraderinger på motorsykler, motoroverhalinger, demperarbeid osv. Vi er nr 1 i Norge på tuning, og har et topp moderne dynorom. Vi kan levere effektanlegg, motordeler og det meste av tuningrelaterte deler til moderne mc

Klev Tuning ble startet høsten 2014 av Espen Klev. Tanken var å ha det som en liten hobby ved siden av vanlige jobben pga stor interesse for området. Ting vokste derimot veldig fort og Klev tuning flyttet inn i nytt stort lokale allerede høsten 2015. Ikke lenge etter ble Roar Kaald ansatt på heltid for å holde unna etterspørselen. Vårt fokus på kvalitet og kundebehandling har blitt tatt godt imot i markedet og vi vokser hver dag.

Vårt dynorom er unikt i norsk sammenheng

about that? generic viagra the time) Sometimes.

. Ikke bare er det så lydisolert at man kan sitte i fred og ro rett på utsiden, men selve rommet er bygd for å gi mest mulig riktige målinger. Vi har mulighet for individuell justering av viftehastigheter slik at vi kan sørge for å unngå over/undertrykk samt at vi har sensorer som korrigerer for temperatur, luftfuktighet og atmosfæretrykk som er plassert slik at de gir reell måling på den lufta som går inn i luftfilterboksen på sykkelen. De fleste andre dynorom har dette i selve kontrollboksen til rommet og da blir det mer og mer feil jo varmere rommet blir. Vi har stor nok viftekapasitet til å unngå oppheting av rommet samt at det ikke blir noen eksoslukt i rommet. Vi har testet dette med å kjøre samme sykkel i 1 plussgrad på våren og i over 20grader på sommeren og målingene ble identiske.

Hvem er vi?

Roar

Roar

Ansatt som tuningtekniker
.

Roar har fagbrev på kjøretøy, lang erfaring og stor teknisk kompetanse.

Roar har ansvaret for den daglige driften og tuner ca 2 sykler per dag i sommerhalvåret.

Espen

Espen

Fagbrev som industrimekaniker.

Lang erfaring som mekaniker i Roadracing, vært med å sikret mange titler både norske, nordiske og europeisk.

Bred kompetanse på tuning og banesykler.

Bildegalleri